Praha ponúkla členom klubu ZŤP nezabudnuteľný zážitok plný histórie, kultúry a krásnych pamiatok

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img

Klub ZŤP v Seredi tvorí súdržná komunita, ktorá sa navzájom podporuje a aj napriek zdravotným komplikáciám sa jej členovia snažia  žiť naplno. V  klube organizujú rôzne ozdravné pobyty a výlety. V dňoch 12. – 15. apríla sa päťdesiat členov zúčastnilo  zájazdu do Prahy, aby si prezreli najkrajšie pamiatky hlavného mesta Českej republiky.

Cesta začala na trase Sereď – Jihlava, kde si výletníci urobili prestávku s krátkou prehliadkou mestského námestia. Príchod do Prahy bol vo večerných hodinách, kde vedúca klubu Ružena Ladicsová zabezpečila ubytovanie v hoteli Sport. Nasledujúce dva dni boli nabité programom, veď Praha je krásne starobylé mesto s bohatou históriou a kultúrou. Členovia klubu navštívili Vyšehrad, Orloj, Petřín, Pražský hrad, Václavské námestie, Prašná bráána, Karlov most, Malá Strana aj Staromestské námestie.  Počas prechádzok po kamenných uličkách obdivovali architektúru, majestátnosť chrámov, zažili atmosféru pouličných umelcov a kaviarní. Štvrtý deň bol návrat domov s prestávkou v Brne, kde si výletníci mohli mesto individuálne prezrieť.

Celý zájazd priniesol členom z klubu zdravotne ťažko postihnutých nové zážitky a príležitosť stráviť čas s priateľmi. Domov sa vrátili unavení ale šťastní, že túto náročnú ale krásnu cestu zvládli.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: