Prázdniny na riekach Trnavského kraja štartujú výletom Po vode v pohode

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img

Krajská organizácia cestovného ruchu Trnavský kraj |MM|  Plavky, opaľovací krém, slnečné okuliare. Nič viac nebudú potrebovať účastníci vodáckeho výletu, ktorý sa koná uprostred pracovného týždňa. Po vode v pohode sa vydajú v stredu 5. júla 2023.

Po netradičných jarných a jesenných splavoch s Vesnou a Svetlonosom prichádza Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Trnavský kraj s celodenným vodáckym výletom, ktorého súčasťou bude kúpačka i opekačka.  Rodiny s deťmi i partie kamarátov v sprievode lokálnych splavovateľov objavia zážitky, ktoré v lete ponúkajú Dunajské ramená, Malý Dunaj alebo Váh. Všetko, čo správni vodáci potrebujú, bude pre nich zabezpečené za výhodnú cenu.

„Po vode v pohode sa môžu vybrať aj ľudia, ktorí splavovať rieku ešte nikdy neskúsili. Vodné toky v našom kraji sú pokojné, o potrebné vybavenie sa postarajú organizátori splavov. Pre účastníkov pripravia kanoe, pádla i vesty. Všetci absolvujú rýchlokurz. Aj preto si stačí zabaliť iba plavky, opaľovací krém, slnečné okuliare a niečo na občerstvenie,“ hovorí Petra Hencelová z KOCR Trnavský kraj.

Skúsení spravovatelia zo spoločnosti Vodnétúry.sk vybrali na túto príležitosť úsek Dunajských ramien v okolí Vojky nad Dunajom. S lokálnymi vodákmi zo Splavdunaja.sk spoznajú účastníci výletu Malý Dunaj v úseku Potônske Lúky – vodný mlyn Tomášikovo. Bananatour.sk ponúka na splav Váhu medzi Hlohovcom a Sereďou na nafukovacích raftoch i paddleboardoch.

„Splavovanie riek Trnavského kraja je čoraz populárnejšie. Našim cieľom je upozorniť na kvalitné služby, ktoré ponúkajú miestni splavovatelia a pritiahnuť k tomuto aktívnemu spôsobu trávenia voľného času ešte viac ľudí,“ dodáva Katarína Rohaľová z KOCR Trnavský kraj.

Trnavský kraj zážitkov je Krajskou organizáciou cestovného ruchu Trnavský kraj. Systematicky vytvára podmienky na rozvoj cestovného ruchu na území Trnavského samosprávneho kraja a jeho turistických destinácií: Trnava región, Piešťany a okolie, Matúšova zem – Galanta a okolie, Žitný ostrov a Záhorie. Zároveň je marketingovou centrálou a zastrešuje propagáciu cestovného ruchu pre svojich členov doma a v zahraničí. Organizuje podujatia a vytvára a predáva zážitkové produkty cestovného ruchu, ktoré dotvárajú ponuku výletnej destinácie Trnavského kraja zážitkov.

 

 

 

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
Používateľské skóre captcha zlyhalo. prosím kontaktuj nás!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: