Spoliehate sa na asistenciu pri havárii a odťah auta obsiahnutý v PZP vášho auta? – VIDEO

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img

Pripravte sa aj na hodiny čakania na mieste dopravnej nehody a to možno bez vody, jedla a v zime kľudne na daždi, v snehovej chumelici. A vaše detí? Myslíte si, že operátorov linky asistenčnej služby to zaujíma?

Samostatnou témou pri dopravných nehodách sú tzv. „lovci nehôd“ intenzívne sa vyskytujúci hlavne v Bratislave, Košiciach a Banskej Bystrici, teda v mestách, kde je frekvencia dopravných nehôd výrazne vyššia a stávajú sa na viac menej mestom ohraničenom priestore. Teda náklady na „lov“ sú relatívne malé, čo zvyšuje ich šancu na vyšší finančný profit.

Pripravujeme materiál na základe osobných skúseností s fungovaním asistenčnej služby nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí, kam sa na dovolenky mnohí chystajú.

Materiál je vo finálnej fáze prípravy a vaše osobné skúsenosti s fungovaním asistenčnej služby a plnenie nárokov vyplývajúcich z povinného zmluvného poistenia (doba odťahu havarovaného auta, jednanie operátorov,reálna vymožiteľnosť práv poškodeného a pod.)  nám napíšte na e-mail seredonline@seredonline.sk, alebo do diskusie.

Zaujímavý a hlavne pre dovolenkárov hodnotný rozhovor na túto tému nájdete tu:

 

1 komentár

  1. Vo videu sú výborné informácie.Aja som si myslel že poistka a som v bezpečí.Že ma nebude odťah vozu pri poruche a havarii nič stáť.Ani toto na slovensku nefunguje.A to si platíme služby

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
Používateľské skóre captcha zlyhalo. prosím kontaktuj nás!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: